Besplatna oprema za korisnike iznajmljenih Beo Rent a Car vozila

Sedište za dete

Dodatna oprema sediste za deteKorišćenje sedišta za dete osigurava bezbednost vaše dece u toku vožnje.

Sva deca do 12 godina po zakonu treba da sede vezana na zadnjem sedištu.

Bez obzira na uzrast vašeg deteta, nikada ga nemojte pustiti da sedi na prednjem sedištu, naročito ukoliko automobil ima vazdušni jastuk. Uvek čvrsto privežite pojaseve, obezbeđujući da se dete ne pomera više od 2 cm i proverite još jednom da li su sigurnosni kaiševi ispravno podešeni.

U ponudi su:

  • Sedište za novorođenčad – CSI za uzrast od 0 do 12 meseci (do 13kg)
  • Sedište za bebe – CSB za uzrast od 1 do 3 godine (9 – 18kg)
  • Sedište za decu – CST za uzrast od 4 do 7 godina (15 – 30kg)

Beo Rent a Car ovu uslugu nudi potpuno besplatno, a sve što je potrebno jeste da nas unapred kontaktirate i rezervišete sedište za vaše dete.

GPS

Dodatna oprema GPSGlobalni Pozicioni Sistem (GPS) predstavlja globalni navigacioni satelitski sistem koji obezbeđuje pouzdanu informaciju o lokaciji, vremenu i vremenskim uslovima u svakom času, bilo gde na planeti.

Zatražite od nas GPS prijemnik i koristite ovu uslugu bez novčane nadoknade.

Dodatni vozač

Rent a car dodatni vozacKorišćenje mogućnosti dodatnog vozača u iznajmljenom automobilu je besplatno. Ova opcija podrazumeva da svog suvozača možete ovlastiti da upravlja iznajmljenim vozilom, a sve što je potrebno jeste da prilikom zaključivanja ugovora obavestite naše osoblje o korišćenju ove usluge.

Takođe vam nudimo uslugu angažovanja našeg vozača uz nadoknadu, a pozivamo vas da nas slobodno kontaktirate sa svim pitanjima vezanim za ovu mogućnost.

Zeleni karton

Rent a car zeleni kartonBesplatno za vas vršimo i uslugu vađenja zelenog kartona!

Beo Rent a Car